Tuesday, January 12, 2016

Classic Toys hebben nog steeds aantrekkingskracht

Na de herlancering van de succesvolle nostalgische speelgoedlijn van Fisher-Price in 2015, voegt BOTI nu de twee iconische producten Tuggy Tooter en Music Box Teaching Clock aan het assortiment toe.

De retrolijn van Fisher-Price uit vervlogen tijden heeft ondanks de digitalisering van speelgoed de afgelopen decennia nog altijd dezelfde aantrekkingskracht op kinderen en dit voorjaar kunnen zij hun Fisher-Price collectie uitbreiden. De producten zijn wederom voorzien van een recyclebare verpakking met informatie over de geschiedenis van het speelgoedartikel dat decennialang kinderen heeft geboeid.

De Tuggy Tooter is de bekende boot van Fisher-Price en werd voor het eerst uitgebracht in 1967. Het werd al snel een onvergetelijk speelgoedartikel voor kinderen uit de jaren '70 en '80. Op de Tuggy Tooter zit een kapitein en door in de reddingsboei te knijpen, komt er stoom en een geluid uit de boot. Miljoenen kinderen hebben zich uren vermaakt met deze stoomboot!

De Music Box Teaching Clock werd voor het eerst uitgebracht in 1986 en zorgde ervoor dat leren klokkijken voor kinderen een groot plezier werd. De klok heeft in menig klaslokaal gestaan en zal kinderen van de huidige generatie wederom op een leuke manier leren klokkijken. Op de klok zit een echt roterende wijzerplaat met een tikkende minutenwijzer.

Naast deze twee producten biedt Fisher-Price een volledig assortiment met daarin retroartikelen als de platenspeler (bekroond tot Speelgoed van het Jaar 2015), de kassa, de vrolijke Snoopy en de iconische looptelefoon.

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in[1] of registreer je[2] om een reactie te kunnen plaatsen.

References

  1. ^ Inloggen (www.emmen.nu)
  2. ^ Registreren (www.emmen.nu)

Classic Toys hebben nog steeds aantrekkingskracht Rating: 4.5 Posted by: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Total Pageviews