Tuesday, January 12, 2016

Infinity Ward betreedt de toys-to-life-markt met nieuwe Call of Duty | GamersNEP Nieuws

Het is dit jaar de beurt aan Infinity Ward[1] om de Call of Duty-fans tevreden te stellen met een nieuw deel in de serie. Geen makkelijke opdracht, want hoewel de games de winkels doorgaans in moordend tempo verlaten, zijn er ook steeds vaker kritische geluiden te horen. Liefhebbers vragen de Call of Duty-ontwikkelaars vooral om de futuristische elementen eens achterwege te laten en terug te keren naar de historische setting van de periode '40 - '45, die voor het laatst werd bezocht in Call of Duty: World at War uit 2008.

De laatste jaren zijn de frequente uitstapjes naar de toekomst een manier geweest om nieuwe features in de gameplay te verwerke n, maar de alternatieve toekomst is inmiddels een aanpak uit het verleden. Met die wetenschap pakt Infinity Ward het dit jaar anders aan, en niet op een manier die veel mensen voorspeld zullen hebben. Met de steun van uitgever Activision en speelgoedmaker Mega Bloks[2] zal de Californische studio het geliefde Call of Duty namelijk naar de toys-to-life-markt gaan brengen.

Mega Bloks is al langer een partij op het gebied van Call of Duty-collectibles en naast de status als uitgever van de Call of Duty-games, heeft Activision met Skylanders[3] natuurlijk al jaren een succesformule binnen het genre in handen.

The ongoing popularity of Call of Duty and the toys-to-life genre, provides us [Activision] with the chance to unite the two principles in a new way. The Call of Duty toys-to-life game will allow us to reach out to a big audience, without alienating the long-term fans. The innovative approach gives us a lot of opportunities to expand the Call of Duty franchise with new collectibles and downloadable content. We have been listening to our fans and the next AAA title in the beloved series will return to the infamous '40 - '45 era, but future action figures and new maps will allow us to visit futuristic battlefields as well.

Het is de vraag op welke wijze de werelden precies gecombineerd zullen worden. De nieuwe aanpak gaat in ieder geval betekenen dat er na de release van een starter pack met een WO II-thema nog verdere uitbreidingen zullen volgen. Het is gissen naar de exacte inhoud daarvan, maar er wordt in ieder geval gehint naar futuristische slagvelden.

De verwachting is dat wij in de loop van 2016 meer gaan horen over de toekomst, waarbij alvast te denken valt aan Modern Warfare-, Advanced Warfare- en Black Ops-uitbreidingen. De nieuwe Call of Duty zal later dit jaar verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc. Een release op de aankomende Nintendo NX[4] is niet ondenkbaar, maar eerst is het wachte n op verder nieuws. Wat is jouw mening over deze zet van Activision en Infinity Ward?

DISCLAIMER: Hoewel GamersNET doorgaans enkel betrouwbaar gamenieuws plaatst, is de GamersNEP Nieuws-rubriek een volstrekt satirische toevoeging aan ons nieuwsaanbod. Alle feiten, uitspraken en bronnen zijn verzonnen door de redactie en eventuele gelijkenissen met de werkelijkheid zijn puur toevallig. Neem deze artikelen vooral niet serieus: ze zijn GamersNEP.

References

  1. ^ Infinity Ward (www.gamersnet.nl)
  2. ^ Mega Bloks (collectors.megabloks.com)
  3. ^ Skylanders (www.gamersnet.nl)
  4. ^ Nintendo NX (www.gamersnet.nl)

Infinity Ward betreedt de toys-to-life-markt met nieuwe Call of Duty | GamersNEP Nieuws Rating: 4.5 Posted by: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Total Pageviews